fredag 7 augusti 2020

Åh! Barbarotti!

Jag gjorde ett litet besök på Akademibokhandeln på Nova Lund och efter en liten vända bland böckerna kom jag fram till att det här med att stötta bokhandeln är ju en väldigt bra anledning att köpa en bok.

Egentligen hade jag inte behövt någon anledning till att köpa Håkan Nessers Den sorgsne busschauffören från Alster. Det är en Nesser och det är en Barbarotti. Tänk, serien skulle ju vara slut efter den förra, men nu kom det alltså ytterligare en. Den var ett självklart tillskott i min överfulla hylla.

8 kommentarer:

 1. Jag förstår inte varför jag inte fastnat för den här serien. Tror jag har några av böckerna i bokhyllan, men inte från början.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var egentligen inte speciellt glad för första delen i den här serien. Den var inte alls vad jag förväntade mig. När jag läste de andra var jag beredd 🙂

   Radera
 2. Vet inte varför jag tappat bort Nesser. Läste lite böcker av honom för länge sedan men sedan blev det inte fler lästa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också obegripligt nog tappat bort honom. Böckerna köper jag, men sedan ställs de in i hyllan och glöms bort.

   Radera
 3. Åh, jag är riktigt sugen på den här men ska som sagt beta mig igenom alla Van Veeteren först och sen De vänsterhäntas förening. Sen är det dags för den här :). Jag älskar när Nesser själv läser in sina böcker men den här är inläst av Reine Brynolfsson så jag vet inte vad jag kommer att föredra (att läsa eller lyssna).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att denna kanske får hoppa före de andra sex böckerna jag har olästa i hyllan av honom... Reine Brynolfsson klarar jag inte som uppläsare, men jag har ju generellt svårt för att lyssna på böcker.

   Radera
 4. Svar
  1. Här får inte plats en enda bok till och dessvärre inte en enda hylla heller så jag gör bäst i att komma hem tomhänt 🙂

   Radera