torsdag 16 september 2021

Hett i hyllan #318

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Och så håller vi ett bra tag där i början av december 2017.
Även Änkan av Fiona Barton är ett inköp från den galna Black Friday.

Jag kommer nog faktiskt inte längre ihåg på vilka grunder jag köpte denna. Som jag minns det så var det många som läste den när den var ny och de gillade. Ibland behövs det inte så mycket mer. Den låter ju väldigt spännande och lite annorlunda. På ett bra sätt. Och så verkar det vara en serie. Tack och lov så är detta första delen, men jag tror inte att jag har lagt märke till fler böcker av författaren. Egentligen blir jag nog lite sugen på att läsa den nu.

Så här står det på baksidan:
En kärleksfull make eller en iskall mördare - visst borde hon veta? Vi har sett honom stirra på oss från löpsedlarna - monstret, mannen som har anklagats för ett fruktansvärt brott. Men hon då? Kvinnan som står vid hans sida. Hur mycket vet hon?

Jean Taylors liv var behagligt alldagligt. Hennes man Glen var den enda hon någonsin älskat, mannen med stort M. Men allt förändrades när han förvandlades till den anklagade, till odjuret på tidningarnas förstasidor. Jean var plötsligt gift med en man som i andras ögon var kapabel till obeskrivlig ondska. Är hon medskyldig? Eller är hon den hunsade eller den ovetande hustrun? Är Glen överhuvudtaget skyldig till brottet som alla tror att han har begått? Nu är Glen död, och Jean Taylor är för första gången ensam. Det är fritt fram att avslöja hela historien, och hon tänker berätta allt hon vet.
Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

10 kommentarer:

 1. Den blir jag nyfiken på, den är allt lite lockande. Sedan beror det på hur det är gjort förstås, som alltid. Jag känner inte alls till författaren.
  http://mosstanten.se/2021/09/16/hett-i-hyllan-123-hardkokta-herrar/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju så mycket som beror på utförandet, men som jag minns det så var det många som gillade denna.

   Radera
 2. Den här var jag nyfiken på då men hade glömt bort
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2021/09/16/hett-i-hyllan-262/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade nästan glömt bort den jag också. När jag hade hittade den i högen på golvet.

   Radera
 3. Jag tror jag har läst den men hittar inget inlägg om den på bloggen så blev osäker.

  SvaraRadera
 4. Mitt bidrag denna vecka
  https://mittbokintresse.blogspot.com/2021/09/hett-i-hyllan-vecka-37-2021.html

  SvaraRadera
 5. Låter onekligen spännande. (Och jag älskar vita liljor!) Här är min: https://scyllashylla.blogspot.com/2021/09/hett-i-hyllan-43.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, själva historien låter som att den kan vara spännande. Vita liljor är fina att titta på, men de får gärna hålla sig på avstånd. Tycker de brukar lukta starkt.

   Radera
 6. Känner igen din bok men har inte läst den. Här kommer min bok:
  https://lenasgodsaker.blogspot.com/2021/09/hett-i-hyllan-vecka-37-2021.html

  SvaraRadera