torsdag 4 maj 2023

Hett i hyllan #403

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Det blir ännu en födelsedagsbok från maj 2019.
I mörkret av Cara Hunter var ett måste för mig. Det kan man kanske inte tro, eftersom den fortfarande är oläst.

2018 läste jag första delen i den här serien om Adam Fawley och blev tokförtjust. Efter det så har delarna ramlat in väldigt regelbundet, en varje år. Nu är vi uppe i sex delar och alla utom den senaste står redan i hyllan. Jag kan bara hoppas att den här andra delen är lika bra som den första, när jag läser den. Vilket faktiskt kommer att bli under det här året, för den är med i min Vi möts igen-utmaning i år.

Så här står det på baksidan:
En kvinna och ett barn hittas, svårt medtagna men vid liv, inspärrade i en källare. Ingen vet vilka de är och den förvirrade, äldre mannen som äger huset säger att han aldrig har sett dem. Grannarna är chockade hur har detta kunnat hända på deras lugna gata?

Kriminalkommissarie Adam Fawley gör ett genombrott i utredningen när det uppdagas att en annan ung kvinna och ett barn försvann i samma område för flera år sedan. Men inget är vad det först ser ut att vara och Fawleys eget förflutna gör sig påmint i jakten på en samvetslös förövare.
Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

16 kommentarer:

 1. Googlade tite på Cara Hunter eftersom jag inte vet något alls om henne och hennes böcker. Undrar just om de kan vara i min smak?
  http://mosstanten.se/2023/05/04/hett-i-hyllan-203-upplasningen/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara läst den första boken, men den var väldigt annorlunda jämfört med "ordinarie" deckare.

   Radera
 2. Den finns i min bokhylla också. https://eggetbok.blogspot.com/2023/05/hett-i-hyllan-157.html

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Jag tror att jag också kommer att göra det.

   Radera
 4. Jag har inte läst din bok. Den verkar spännande. https://rammengarden.blogspot.com/2023/05/hett-i-hyllan-tradarna-i-vaven.html

  SvaraRadera
 5. Så bra att den är med i Vi möts igen. En av mina favoritförfattare :-) https://lottensbokblogg.wordpress.com/2023/05/04/hett-i-hyllan-345/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och sedan har jag ju flera böcker i serien, redo i hyllan 😊

   Radera
 6. Jag har läst första i serien, och den var inte dålig, och denna låter intressant så jag kanske någon gång läser den jag med.
  Mitt bidrag finns här
  https://mittbokintresse.blogspot.com/2023/05/hett-i-hyllan-vecka-18-2023.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första delen tyckte jag om, jättemycket. Jag har ju köpt på mig efterföljande delar.

   Radera
 7. Svar
  1. Om du inte har läst Cara Hunter så kan jag rekommendera det.

   Radera
 8. Har inte alls läst Hunter. Tack för att du hittade mitt inlägg trots att jag glömde bort att publicera här!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju bara läst en bok av henne, men den var riktigt bra. Jag har koll på dina inlägg, vet du 😉

   Radera