söndag 27 november 2011

Bokpaket

Nu har jag äntligen fått lov att köpa en bok, trots köpstoppet. Bokcirkelböcker är ju undantagna, tack och lov, och nu har vi bestämt att vi ska ta oss an John Grishams Bekännelsen. Jag var ju inte speciellt nödbedd och, för att använda Bokbabbels eminenta lista, klickade snabbt hem den. Den har funnits på min önskelista ett tag och så fick jag ju till slut en anledning att köpa den.

Till min stora fasa så var omslaget tilltufsat och lite halvtrasigt när jag packade upp boken. Det gör mig ledsen ända in i själen... Det värsta kan jag nog i alla fall fixa till genom att lägga det i press.

Jag har redan börjat läsa i den och kommit en tredjedel eller så. Det här verkar utveckla sig till en riktigt otäck historia och en rejäl blodtryckshöjare. Jag blir så vansinnigt upprörd över trångsynta och, faktiskt, rent korkade människor. Det här handlar om dubbelmoralens mästare, i landet där dödsstraff är OK, men abort är mord. Återkommer med mina tankar och funderingar när jag läst ut den.

2 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att höra vad du tycker. Jag läste den i början av året, tror det var den första boken jag recenserade på bloggen;-)

    SvaraRadera
  2. Med lite drygt 100 sidor kvar så vet jag redan nu att det här blir en svår bok att skriva om.

    SvaraRadera