onsdag 23 november 2011

Mitt första hemliga bokbyte

En bok om dagen... har tydligen för vana att anordna bokbyten. I höstas fixade hon en som jag då inte kunde vara med på. Men nu, nu ordnar hon ett julklappsbyte som jag inte vill missa.

Det ska bli otroligt kul att få plocka ihop ett paket till någon utifrån vad man kan hitta på dennes blogg. Spännande och inspirerande! Och så ska man ju få ett paket själv också.

För att vara med ska du ha en aktiv blogg och postadress i Sverige. I postens gröna förfrankerade påse, storlek L, ska det plockas ner två pocketböcker, något som  hör ihop med vintertid och jul, ett brev och annat smått och gott som krävs för att fylla kuvertet.

Läs mer om reglerna och anmäl dig du med, senast 25 november!

7 kommentarer:

 1. En underbart kul idé! (: Kul att vi får vara med! (;

  SvaraRadera
 2. Jag har varit med två gånger tidigare och blivit så överraskad och glad över mina paket! Jag har också anmält mig till Julklappsbytet! Nu väntar jag med spänd förväntan på vem jag ska skicka den gröna påsen till...

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det ska bli jättekul, men lite småläskigt är det också. Tänk om jag inte alls kommer på något att skicka med i påsen? Det tror jag väl inte ens själv på, men ändå...

  SvaraRadera
 4. Efter lite beslutsångest bestämde jag mig också för att vara med. Får lite prestationsångest över att välja böcker till någon annan vilket u egentligen är väldigt märkligt då jag gör det varje dag på jobbet :)

  SvaraRadera
 5. Den hemliga bokvännen28 november 2011 08:37

  Nu har jag börjat spionera runt på din fina blogg (som dock inte är helt obekant för mig) för att komma på roliga saker att skicka till dig.
  Med vänliga hälsningar
  Din hemliga bokvän

  SvaraRadera
 6. Spännande! Jag ser fram emot ditt paket :)

  SvaraRadera