lördag 26 november 2011

Bokrelaterade julklappar

Veckorna bara rusar fram nu och ett tecken på att det är helg är Annikas bokbloggsjerka. Den här gången handlar det om ett väldigt aktuellt ämne vid den här årstiden...


Vilka bokrelaterade julklappar vill du helst se under granen i år?


Jag önskar mig alltid massor av böcker i present, både till jul och födelsedag. Det spelar ingen roll att jag har över 100 olästa böcker i hyllan. Man kan aldrig få för många böcker att läsa. Och har man köpstopp själv så är detta ett av de sätt man har att fylla på i hyllorna.

Detta är ju så klart inte hela mina önskelista, den är inte riktigt klar utan behöver bearbetas och kommer i ett annat inlägg om ett tag.

Så mycket kan jag säga i alla fall att Flickan från ingenstans av Justin Cronin ligger allra högst på listan. Den har jag sneglat på riktigt länge, jag älskar ju tegelstenar. På en lika säker andraplats ligger Dewey Decimal av Nathan Larson. Bara namnet gör ju att jag som boknörd blir sugen på den.

10 kommentarer:

 1. Flickan från ingenstans är jag också nyfiken på men har helt glömt att skriva upp på min vill-läsa-lista, tack för påminnelsen! :)

  SvaraRadera
 2. @Vargnatt: Så lite så. Jag står gärna till tjänst :)

  SvaraRadera
 3. Känner inte igen någon av böckerna faktiskt, men det är ju det som är vitsen med den här jerkan litegrann;-)
  Vad är det som lockar dig i titeln? Jag vet vad som lockar mig...

  SvaraRadera
 4. @Lotten: Klassifikationssystemet :) Ett tag tänkte försöka klassa in mina egna böcker, men det blev för jobbigt.

  SvaraRadera
 5. Jag känner inte igen någon av titlarna. Får kolla upp dem, spännande!

  SvaraRadera
 6. Man kan aldrig få för många böcker!

  SvaraRadera
 7. Det är verkligen härligt att få böcker i julklapp, nästan lika härligt som att ge. Och det är sant, man kan nog aldrig få för många... Fast jag har inte fått böcker i julklapp på två år nu då jag köper (eller får via jobbet) det jag vill ha :P

  SvaraRadera
 8. Håller tummarna att du får Flickan från ingenstans! Den är en tegelsten som heter duga!

  SvaraRadera
 9. Jag är ganska övertygad om att Flickan från ingenstans redan ligger här hemma. Det kom ett riktigt stort och tungt bokpaket från AdLibris till sambon för ett tag sedan :)

  SvaraRadera
 10. Hoppas tomten har läst din önskelista!

  SvaraRadera