söndag 20 maj 2012

Jag vill ha Eld!

enligt O lottar ut Eld, andra delen i Engelsforstrilogin (närmare presentation känns överflödig).

Den vill jag jättegärna ha, först och främst för att jag verkligen tyckte oväntat mycket om Cirkeln, så klart och också för att jag gärna vill läsa fler ungdomsböcker (kanske för att hålla mig ung i sinnet, men spelar det egentligen någon roll?). Och så klart för att jag fyller år på fredag :)

enligt O vill också veta vem av de utvalda som är min favorit (för att hon är nyfiken) och jag har ju bara läst Cirkeln, som sagt, men i den är det definitivt Minoo. Igenkänningsfaktorn på henne är riktigt hög.

Tävlingen pågår till 26/5 kl 12.00.

6 kommentarer:

 1. En födelsedag är definitivt ett bra skäl! Hoppas att du har tur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att alla planeter radar upp sig i bästa tänkbara (för mig) konstellation :)

   Radera
 2. Fin blogg som jeg tilfeldigvis fant via Lyrans noblesser. Kommer til å fortsette å følge den!

  SvaraRadera
 3. Lykke til i konkurransen :) Jeg kjøpte Eld for litt siden, har ikke tålmodighet til å vente på den norske oversettelsen. Bli gjerne med på En smakebit på søndag, det hadde varit mycket treveligt å ha deg med, uff svensken min er ikke så god ;) Jeg leser svensk men skrive er ikke like greit ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Du är som jag då, jag läser norska men kan inte skriva det :) Fast jag läser inte böcker på norska, men kanske kan jag öva upp mig så det går det också. Det släpps många böcker på norska som inte översätts till svenska.

   Radera