fredag 16 september 2016

Nu har det alltså hänt...

Jag trodde faktiskt inte att det fanns någon begränsning för hur mycket man fick kommentera på andra bloggar, i alla fall ingen som jag kunde komma upp till. Det visade sig att jag hade fel. Eller?

I tisdags eftermiddag upptäckte jag att alla mina kommentarer på Wordpressbloggar plötsligt fastnade i spamfiltret.

Om du har en Wordpressblogg så får du väldigt gärna kolla om du kan hitta någon kommentar bland skräpet som inte ska vara skräp och godkänna det. Givetvis är ju förutsättningen att du inte tycker att jag spammar...

Tyvärr betyder detta att jag alltså inte kan skriva något på din blogg om den är Wordpress. Det är oerhört frustrerande att vilja säga något, men inte kunna.

Jag har ingen aning om varför det här har hänt, det verkar inte vara någon annan som har samma problem. I alla fall inte som jag har hittat när jag har googlat. Det gör ju att jag inte har en aning om hur jag ska lösa detta, förutom det att den som har bloggen går in och manuellt godkänner min kommentar. Det verkar räcka med en gång, sedan är jag tydligen accepterad igen :)

Tack till er som har hittat och godkänt mina kommentarer, era bloggar kan jag även i fortsättningen kommentera på :)

12 kommentarer:

 1. Vad märkligt, det borde ju inte finnas någon begränsning direkt om det ändå sker av vänlig mening :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var ju lite det jag trodde också :) Eller så har folk tröttnat på mig helt enkelt :o

   Radera
 2. Men vad konstigt, jobbigt och trist :/ Hoppas det löser sig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkade faktiskt att kommentera på en Wordpressblogg nu på morgonen, så jag hoppas att det har slagit igenom att flera har markerat mig som icke-spam :)

   Radera
 3. Hoppas du fortsätter skriva på min blogg, jag ska hålla ögonen öppna! Förstår verkligen inte hur du plötsligt hamnade där, jag har inställningen att en gång godkänd alltid godkänd...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det funkar nu när du har godkänt mig en gång. Jag tror jag skrev något igår som inte försvann i alla fall :) Fattar inte heller vad som hände, jag försökte till och med att ändra mejladressen men det funkade inte heller. Så hela jag var liksom spärrad :(

   Radera
 4. Haha, bra jobbat! Det är starkt gjort att skicka så många kommentarer så att du blir misstagen för en spambot

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv tycker jag ju inte alls att jag är ens i närheten av frekvensen för en spambot, men så kan det gå när man försöker vara social i det osociala :)

   Radera
 5. Jättekonstigt. Men det är ofta knas mellan blogger och wp tycker jag. Jag kan tex inte välja wordpress som alternativ ( om jag kommenterar här tex ) , utan får ta alternativet namn/webbadress. Så det går ju, men inte på "rätt" sätt. Hoppas det löser sig för dig, det borde funka hos mig nu iaf hoppas jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det som är riktigt konstigt är ju att jag har ett Wordpresskonto och det är det jag kommenterar med. Då borde man ju inte betraktas som spam. Tycker jag. Det verkar i alla fall räcka med att jag blir godkänd en gång, så kan jag kommentera sedan. Till min stora glädje så verkar det faktiskt fungera på alla bloggar nu. I alla fall tillfälligt :)

   Nej, blogger och wordpress verkar inte samarbeta. Jag kan inte använda mitt blogger-konto för att kommentera på wordpress heller. Synd att de liksom inte kan ha ett enhetligt system.

   Radera
 6. Vad weird. Fast det händer ibland. Nåt tag i samband med att Alkb.se hade problem så försvann varenda kommentar jag skrev på en massa bloggar. Hemskt frustrerande.

  Jag hoppas det börjar funka igen, det är ju trevligt med kommentarer :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är synd när det strular med kommentarer, för som sagt, de är kul att få :) Det verkar som att min spam-stämpel har tagits bort, åtminstone just nu :)

   Radera