tisdag 6 september 2016

Top Ten Tuesday: TV-serier jag vill se snart


Tisdag igen och då naturligtvis dags för en Topp Tio Tisdag (Top Ten Tuesday). Veckans uppgift är In honor of Fall Tv, do a tv-themed topic! Top ten favorite tv shows of all time, ten new shows coming out this Fall that are on my radar, tv shows I wish never got cancelled, tv shows I would recommend to book characters, books I wish would be tv shows, ten favorite shows from the late 90's or early 2000's, ten tv shows for every fantasy lover, etc.

TV-serier ja, det är ju också något som jag är lite beroende av. Jag vet inte riktigt hur många serier jag följer eller har följt, men att plocka ut de tio bästa är inget alternativ. Däremot upptäckte jag att vi har tio boxar (egentligen nio, punkt 10 har inte släppts än) med serier som jag ännu inte har sett. Det är ju inte möjligt att hinna med alla tio i höst, men dessa ska ses så snart som möjligt.

1. Criminal minds
2. American horror story
3. Supernatural
4. The wire
5. True detective
6. The fall
7. Fargo
8. Blacklist
9. Suits
10. Stranger things

8 kommentarer:

 1. Där hade jag inte kunnat få ihop tio stycken :-) Gillade Suits, vet inte varför vi slutade se den egentligen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade nog kunnat fortsätta med minst tio till :) Suits måste jag nog snart se, men det gäller ju alla dessa tio...

   Radera
 2. Supernatural är en av mina absoluta favoriter :) Jag brukade älska Criminal Minds, men tröttnade när det bara blev blodigare och blodigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det var ju tack vare dig som jag köpte Supernatural :)

   Radera
 3. Crminal Minds är en av mina favoriter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har ju gått i evigheter och jag vet att jag ramlat in på något avsnitt någon gång. Har de tre första säsongerna redo i filmhyllan :)

   Radera
 4. Men jag glömdde ju Supernatural på min lista!Den är ju en av mina absoluta favoriter! Stranger Things måste jag ta och kolla på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är snart dags att välja ny TV-serie att titta på, kanske borde ta Supernatural då :)

   Radera