fredag 30 augusti 2019

Jag har sponsrat en bok!

Det finns ett litet svenskt förlag som jag är väldigt glad i. Swedish Zombie heter det och de ger ut skräck, science fiction och allt som kan tänkas vara subgenrer till dem. För några månader sedan startades en crowdfunding på Kickstarter för ännu en antologi i serien 13 svarta sagor. Den här gången bestämde jag mig för att vara med.

Nu är den här! 1873. 13 skräckgotiska steampunk-noveller av ett gäng väldigt spännande författare. Många av dem har jag läst något av tidigare, men där finns en del nya bekantskaper också. Och kolla in det läckra omslaget av fantastiska Andreas Raninger! Den här ska jag sätta tänderna i så fort jag läst klart novellsamlingen som just nu ligger vid sängen.

En bonus med att vara med och sponsra den här boken var att jag fick de tidigare utgivna antologierna också, av vilka jag redan hade en, men nu införlivas 13 svarta sagor, 13 svarta sagor om ond bråd död och 13 svarta sagor om superhjältar i samlingen. Vilken lycka!

3 kommentarer:

  1. Åh men så spännande! Den vill jag verkligen läsa! :D Visste heller inte om det förlaget men dem ska jag hålla utkik efter. Och det var ett riktigt snyggt omslag också! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan hitta många godbitar på Swedish Zombie, om man gillar genren. Andreas Raninger gör så otroligt läckra omslag.

      Radera