torsdag 21 april 2022

Hett i hyllan #349

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Och så ytterligare en oläst från bokrean 2018.
Var du än är av Jax MIller har jag för mig syntes överallt när den kom.

Nu var ju det här några år sedan och det är inte säkert att minnet har rätt, men annars vet jag inte riktigt vad jag grundade det här köpet på. Förutom att jag köpte många böcker då, det var liksom så det var. Den låter ju dock spännande och den har hyfsat bra betyg på Goodreads, så det borde finnas hopp. Detta är hennes debut och hennes senare böcker har ännu högre betyg.

Så här står det på baksidan:
Det är mycket som folk inte vet om Freedom Oliver. Det de vet är att hon jobbar på ett stökigt mc-hak, att hon dricker sig stupfull de flesta kvällar och att hon inte drar sig för att ta en fight.

Vad de inte vet är att hon egentligen heter Nessa Delaney och har levt under vittnesskydd i arton år. Efter att ha anhållits för mordet på sin man födde hon en dotter i fängelset, som hon lät adoptera bort tillsammans med sin femåriga son - allt för att mannens brutala och vedervärdiga familj inte skulle kunna göra anspråk på dem. Sedan vittnade hon mot sin döda mans bror som fick sitta inne i arton år medan hon själv gick fri.

Beslutet att adoptera bort sina barn har plågat henne varje dag, och när det visar sig att dottern är anmäld försvunnen bestämmer sig Freedom för att hitta henne.Hon beger sig till Kentucky där hennes barn har växt upp i en djupt religiös familj. Men där kan myndigheterna inte längre ansvara för Freedoms säkerhet och utan beskydd blir hon fritt villebråd för sin före detta mans skoningslösa familj, som inget hellre vill än att hämnas. Dessvärre är det inte det enda hotet som väntar.
Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

10 kommentarer:

 1. Kan vara spännande. Inte för att jag tycker om våld men lite kul kan det vara med en kvinna som inte viker för en fight.
  http://mosstanten.se/2022/04/21/hett-i-hyllan-151-the-black-cloud/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Temat här kan både bli bra och dåligt. Jag tycker inte om människor som beter sig som svin, oavsett om det är män eller kvinnor, men om utförandet är bra så kan det bli riktigt bra.

   Radera
 2. Låter spännande. Tack för tips. Jag har inte läst den.
  https://rammengarden.blogspot.com/2022/04/hett-i-hyllan-vardshuset.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då när den kom så tyckte jag att jag såg den precis överallt, men det var bara ett kort tag.

   Radera
 3. Den boken har jag hört talas om och är lite nyfiken på den...
  min finns här
  https://mittbokintresse.blogspot.com/2022/04/hett-i-hyllan-vecka-16-2022.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar att jag hade hunnit läsa Hett i hyllan-boken varje vecka. Om jag bara hade läst den så skulle det ju funka, men de är ju så mycket jag vill läsa.

   Radera
 4. Helt okänd bok för mig. Den låter obehaglig och spännande.
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2022/04/21/hett-i-hyllan-292/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att den är både obehaglig och spännande 😁

   Radera
 5. Svar
  1. Det drar åt sig blicken i alla fall.

   Radera