fredag 12 januari 2024

Oj, så mycket nytt

Jo, det har ju varit jul och så, men det är inte det enda nya som har flyttat hem till mig och mina hyllor.
Det finns ju böcker som man bara måste ha och Skulden man bär av Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt är en sådan. Sista delen i serien om Sebastian Bergman är ett måste. Jag hade ju tänkt köpa den på Deckarafton i Malmö, men jag var dessvärre sjuk då och kunde inte gå. Alltså passade jag på under Black Friday. Och eftersom böcker inte ska färdas ensamma så köpte jag även En dyrbar fångst av Christoffer Holst, första delen i serien Morden längs kartan.

Jag var med på SelmaStories digitala julmys, ett mycket trevligt evenemang. Vi som var där fick ett överraskningspaket några dagar senare. Bland annat så innehöll det Morden i Great Diddling av Katarina Bivald. En bok som jag har kikat på många gånger, men aldrig köpt.

Och så kom då julafton ... Även i år så levererade Tomten. Det är märkligt att han vet precis vilka böcker jag vill ha 🤔 Nio härliga böcker och jag vill verkligen läsa alla nu direkt. Botanikern av M W Craven, I cirkelns mitt av Arne Dahl, Skuggriket av Kim Faber och Janni Pedersen, Den sista utgrävningen av Elly Griffiths, Förinta världen ikväll av Stina Jackson, Holly av Stephen King, Sommaren 1985 av John Ajvide Lidqvist, Glasmannen av Anders de la Motte och De blindas rike av Louise Penny.

4 kommentarer:

  1. Tre som jag läst och några jag är nyfiken på. I cirkelns mitt av Arne Dahl har jag tänkt läsa, förhoppningsvis ganska snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska ju först läsa klart Arne Dahls förra serie så det dröjer nog ett tag innan jag kommer till den här nya.

      Radera