fredag 25 mars 2016

En väldigt efterlängtad box plus en bok

Jag har ju ännu inte börjat läsa Kampen om järntronen (första delen står beredd i hyllan och har gjort så sedan 2011), eftersom min plan är att vänta tills alla böcker åtminstone är skrivna. Däremot ser jag ju TV-serien med stor glädje (eller vad man ska säga).
Femte säsongen brydde jag mig inte ens om att låtsas att jag inte behövde äga så jag spelade inte in den när den gick på TV. I stället förbokade jag den direkt när man kunde. Förra veckan dök boxen upp här.

Lite roligt är det att sambon, som bara brukar vilja se Castle och som jag inte ens vågade föreslå Game of thrones för, direkt sa att vi skulle börja titta. Nu är ju jag lika besvärlig med TV-serier som med böcker, så man bryter liksom inte bara mitt i en serie (säsongsvis då) och börjar titta på någon annan, alltså ska vi bara kolla klart femte säsongen av Castle. Sedan blir det dags för femte säsongen av Game of thrones.

I lördags kom Västmanländskan och lämnade en bok till mig. Jag blev nyfiken när hon skrev att den utspelar sig i Skåne och tydligen handlar den om poliser i Vellinge. Hon ville inte ha den kvar så den fick flytta hem till mig i stället. Det ska bli spännande att se vad Och sedan aldrig mer av Cecilia Lindblad kan erbjuda. Tack snälla!

2 kommentarer:

  1. Femte säsongen av Game of Thrones var grymt bra. Överväger HBO Nordic pga vill inte vänta ett år till SVT sänder sjätte säsongen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi har också pratat lite om HBO Nordic, men jag tycker det får räcka med de pengar vi redan lägger på TV :)

      Radera