fredag 4 mars 2016

Lite nytt i filmhyllan också

Det är ju, dessvärre, inte bara böcker jag samlar på, utan även filmer. Tre stycken hittade hem till mig förra veckan, när alla shoppingspärrar var av.
The rewrite är en film som jag helt missat. Tack Lotten för att du berättade det för mig! The intern låter också som en kul film och även om jag inte är jätteglad i de nya Bond-filmerna så är det svårt att stå emot Spectre, det brukar ju vara fräcka effekter i dem i alla fall.

12 kommentarer:

 1. Haha, ja vi har ju även Hugh Grant gemensamt :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast det tycker ju inte jag är något konstigt alls :)

   Radera
 2. The Intern verkar väldigt underhållande :) Det blir nog att jag tittar på Spectre någon gång, även om jag inte är så vansinnigt förtjust i Bond överhuvudtaget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag såg någon trailer på The intern och den verkade underhållande. De nya Bond-filmerna är jag inte jätteglad i, men jag har ändå svårt att låta bli att se dem :)

   Radera
 3. Härliga fynd! Jag samlar också så smått på film. Det är härligt att ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är förmodligen bra berättelser vi vill ha, vare sig det är bok eller film :)

   Radera
 4. Spectre var riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas jag kommer att gilla den.

   Radera
 5. Nu har jag också beställt The Rewrite, en feelgoodfilm finns det alltid tillfälle att se :) Särskilt med Hugh Grant, som alltid är pålitligt charmig i vad han än spelar för film. Jag är också sådan att jag måste se alla Bondfilmer, trots att jag tycker att de senaste filmerna inte har samma gammaldags, mysiga charm med glimten i ögat som de tidigare, och mer fokuserar på teknik- och actionscenerna. Daniel Craig ser mer ut som en robot i mänsklig förklädnad än en människa av kött och blod, helt utan känsloregister. Filmen var dock bra, men som sagt, alla har vi våra favoriter bland Bondskådespelarna, och min är Pierce Brosnan och Sean Connery förstås :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att vi är fler som gillar Hugh Grant :) Daniel Craig måste vara en av de sämsta Bond, möjligtvis var Timothy Dalton sämre. Favoriten för mig är också Pierce Brosnan. Och Roger Moore, men det är nog mest av nostalgiska skäl. Sean Connery gillade jag inte alls tidigare, men nu är jag nästan lite barnsligt förtjust i honom :)

   Radera
 6. Inte så dumt med lite trevlig underhållning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag hade kunnat så skulle jag ha läst böcker och tittat på film hela dagarna :)

   Radera