fredag 6 augusti 2021

Ännu en efterlängtad bok

Jag håller ju faktiskt igen på bokinköp i år och det går riktigt bra, men när en favoritförfattare släpper en ny bok i en favoritserie då går det ju liksom inte att låta bli.

Jag verkar ha fått helt fel för mig när jag trodde att Styckerskan från Lilla Burma skulle vara sista delen i Håkan Nessers serie om Gunnar Barbarotti. Den var femte delen och Schack under vulkanen är den sjunde. Uppenbarligen så hade jag fattat fel, men se det gör ingenting alls. Den här serien har varit magnifik!

6 kommentarer:

 1. Jag begriper inte varför jag inte tagit mig an den här serien. Men så är det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju så många böcker man vill läsa, men de här hör till de som är riktigt bra. Jag tror att du skulle gilla.

   Radera
 2. Visst är det härligt. Men då De vänsterhäntas förening kom med både Van Veeteren och Barbarotti bestämde jag mig för att lyssna igenom alla Van Veeteren innan jag tog tag i De vänsterhäntas förening. Och efter att den kom har ju som sagt två till böcker kommit med kommissarie Barbarotti! Just nu lyssnar jag på Fallet G med bara Van Veeteren så snart kan jag återse kommissarie Barbarotti igen :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara läst några av de sista i serien om Van Veeteren (7, 9 och 10) så jag är lite tveksam till att läsa den från början. Även om jag egentligen vill. Fallet G gav jag full pott 😁

   Radera
 3. Läste några böcker av Nesser för länge sedan och gillade dem faktiskt riktigt mycket. Vet inte varför jag inte fortsatt läsa böcker av honom. Antagligen för att det finns alldeles för många böcker och för lite tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var bra många år sedan jag läste en Nesser jag också. De senaste åren har jag bara köpt hans böcker, men inte läst någon. Börjar snart bli dags 🙂

   Radera