fredag 18 oktober 2024

Ännu mera nytt

Det blev både ett recensionsexemplar och egna inköp. För jag kunde bara inte hejda mig, med ett tokvarmt presentkort på fickan.
Medan jag var på semester så ramlade det in ett mejl från författaren Patrik Centerwall, med en fråga om jag ville recensera hans nya novellsamling Sånger vid en vägkorsning. 2014 läste jag hans novellsamling Minnen av en sång, som jag tyckte om. Så mitt svar var så klart ett ja tack. Nu gör ju sig inte e-böcker så bra på foto, men så här ser omslaget ut. Och vilket vackert omslag det är! Tack Patrik!
Och så var det det där presentkortet. Givetvis passade jag på när Akademibokhandeln hade 20% rabatt. Tyvärr så gällde inte rabatten på redan nedsatta priser så jag fick hitta två andra att köpa. Eller ja, en av dem var självklar. Jag hade nämligen sett att Vit kung av Juan Gómez-Jurado släpptes i september och den var självklar. Detta är den tredje delen om Antonia Scott. Jag har läst de första två och de är verkligen svinbra.
Den bok som, efter många om och men, fick göra Vit kung sällskap var Ordet är mord av Anthony Horowitz, som jag fick ögonen på när jag gick igenom intressanta boksläpp för juli. Den är tydligen första delen i en serie, som jag aldrig har hört talas om, men som det har kommit fem (5!) delar i. Anthony Horowitz är dock ett bekant namn, men då som manusförfattare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar