onsdag 18 april 2012

Bokhyllerunda: H

Bokstaven H är också en ganska populär begynnelsebokstav på titlar, 51 böcker har jag av den sorten. Som vanligt blev det lite blandad konfekt.


Hjärtan i Atlantis (Stephen King) - King i högform och här finns, som vanligt, referenser till andra av hans böcker. Även utan de "konstiga" inslagen så är detta en riktigt otäck bok.

HMS Ulysses (Alistair MacLean) - Ja, jag erkänner. Alistair MacLean var en riktig favorit när jag växte upp och jag skyller på tackar min bror för det. Det här är en av de bästa MacLean skrev.

Harry Potter och De Vises sten (J K Rowling) - Att Harry Potter skulle vara med var det inga som helst tveksamheter om. Frågan var bara vilken. För att göra det enkelt för  mig tog jag den första, men det kunde ha varit vilken som. Eller allihop.

Häxringarna (Kerstin Ekman) - Jag har fortfarande inte läst något alls av Kerstin Ekman. Den här boken ska råda bot på det, tänkte jag.

Hungerelden (Jerker Eriksson & Håkan Axlander) - Andra delen i serien om Victoria Bergmans svaghet. Första boken sträckläste jag. Denna har jag fortfarande inte läst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar