onsdag 25 april 2012

Bokhyllerunda: I

Turen har kommit till bokstaven I, vilket faktiskt är den första bokstav som inte kommer att ha någon representant av Stephen King. Får man kanske önska sig en sådan? 36 böcker med titel som börjar på I finns i min hylla och dessa valde jag ut, lustigt nog två som heter samma.


Invasion (Larry Niven) - Den här inser jag att jag nog faktiskt måste ta och läsa om, jag minns inte jättemycket av handlingen men jag älskade den.

Illiaden - En av de böcker som har stått oläst längst tid, köpte den redan 1996. Nu har jag lovat mig själv att den ska med på nästa Greklandsresa. När den blir vet jag inte, men det kommer nog inte att dröja alltför många år. Tzatzikikryddan börjar ta slut.

Invasion (Dean Koontz) - En riktigt läskig bok, även om jag tycker att slutet kanske var lite för mycket. Något som ofta verkar hända i Koontz böcker på sistone.

Inte utan min dotter (Betty Mahmoody) - Mer skrämmande än vilken skräckbok som helst. Vare sig den är sann eller ej.

I denna stilla natt (Mari Jungstedt) - Självklart måste Mari Jungstedt få vara med på en bokstav, hennes böcker har gett mig många timmar av underhållning. Det här tycker jag är en av hennes bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar