torsdag 13 december 2012

Min nya läshörna

I mitten av september i år gick ju flyttlasset från liten håla till större stad och både sambo och jag trivs riktigt bra. Personligen tycker jag att detta borde ha gjorts för många år sedan, speciellt som jag pendlade i ungefär tre timmar varje dag för att jobba i den stad där vi numera bor.

I alla fall, det blev ju ett nytt bokrum och ny läshörna. Tyvärr får det inte plats så många bokhyllor som jag hade hoppats och räknat med. Jag glömde helt enkelt av att ta hänsyn till strömkontakter och liknande.

Så här blev det till slut. Och notera gärna den fina klockan till höger om bokhyllorna...13 kommentarer:

 1. Väldigt irriterande med strömgrejjer, kontakter antennkablar osv. Jag hade 1 cm för lite för att rymma en till bokhylla :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det störande. Jag blev jätteledsen när jag insåg att det inte skulle få plats mer än en ynka bokhylla extra :(

   Radera
 2. Fin klocka! :) Gillar att du har glasdörrar på dina hyllor, det har inte jag, pust ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glasdörrar är nog det bästa jag köpt till mina böcker. De blir inte dammiga alls nu :)

   Radera
 3. Ser väldigt fint ut, tycker jag. Jag blir lite avundsjuk på hela konceptet "läshörna" som är väldigt långt ifrån mitt hus och mitt liv...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Officiellt så är det ju ett gästrum, soffan är en bäddsoffa :)

   Radera
 4. Fint rum! Härligt med ett rum med boktema! Vi har stort hus, men inget eget rum för böcker och läsande. I stället är böckerna utspridda över hela huset... Drömmen är ju nog ett eget bibliotek med läshörna:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju i det här rummet jag funderar på att ha de där bokgardinerna också :) Det är faktiskt både praktiskt och snyggt med böckerna samlade :)

   Radera
 5. Underbar läshörna! Jag skulle gärna vilja ha ett eget rum för alla mina böcker. Det får bli när vi flyttar till större i framtiden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är fortfarande lite besviken över felkalkyleringen, trodde ju att platsproblemet var löst för åtminstone några år framåt. Så kan det gå.

   Radera