torsdag 10 december 2020

Hett i hyllan #278

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Mer från bokrean 2017.
Ännu en Nevada Barr, den här gången Pumaspår.

För några månader sedan hade jag med trettonde delen i den här serien i Hett i hyllan. Nu är det faktiskt dags för första delen. Som jag ju så klart inte kunde låta bli att köpa den där gången, när jag hittade den på rean. Jag menar, det är ju första delen! Jag tycker egentligen att det här konceptet, en ranger som flyttar runt bland nationalparkerna i USA låter fantastiskt spännande och intressant. Men vad hjälper väl det? Jag tror faktiskt att jag måste göra en kraftansträngning och läsa den. Om inte annat så för att åtminstone veta om jag vill läsa vidare.

Så här står det på baksidan:
Anna har flytt från sorgliga minnen i New York till lugnet i Texas natur, där hon arbetar som ranger i Guadalupe Mountains nationalpark. Lugnet bryts när hon hittar sin kollega Sheila död i en avsides belägen canyon. Det ser ut som om Sheila har blivit dödad av en puma. Men Anna är inte övertygad. Det är något som inte stämmer.
Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

11 kommentarer:

 1. Just miljön verkar ju lockande

  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2020/12/10/hett-i-hyllan-225/

  SvaraRadera
 2. Det är ingen liten rad nationalparker som är miljö i Nevada Barrs böcker ser jag på Wikipedia. Kul idé. Hoppas boken är bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har skrivit mängder av böcker 🙂 Jag vet inte om jag hoppas att den är bra så att jag vill fortsätta läsa. Eller om jag vill att den bara ska vara okej så jag inte har ytterligare en riktigt lång serie som jag vill följa.

   Radera
 3. Som så ofta:
  http://mosstanten.se/2020/12/10/hett-i-hyllan-85-pa-chesil-beach/

  SvaraRadera
 4. De där böckerna är jag väldigt nyfiken på. min hyllvärmare finns här https://boklysten.blogspot.com/2020/12/hett-i-hyllan-278.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, idén låter ju både intressant och spännande.

   Radera
 5. Har hört talas om Nevada Barrs böcker och tycker konceptet låter intressant jag med, men jag har ingen aning om jag vill utöka min planerar att läsa med ännu en lång serie. Förstår dina tankar fullt ut...

  Här är mitt bidrag
  https://mittbokintresse.blogspot.com/2020/12/hett-i-hyllan-vecka-50-2020.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ju det där med ytterligare en lång serie man vill läsa.

   Radera
 6. Den serien låter lite intressant.
  Här kommer min heta bok: https://lenasgodsaker.blogspot.com/2020/12/hett-i-hyllan-v50-2002.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag hunnit bli så väldigt nyfiken på den att jag nästan tror att jag får plocka fram den.

   Radera