fredag 10 november 2023

Nytt i hyllan

Vi får ju inte längre posten genom ett brevinkast i dörren, utan nu har vi en brevlåda vid entrén. Det, i kombination med att vi inte längre vet varken dag eller tid posten kommer, gör tyvärr att vi ibland missar att vi har fått post. Jag tittar ju där när jag antingen kommer hem efter lunchpromenaden eller från jobbet, vilket ju inte alltid sammanfaller med postens dagar/tider. I alla fall så vittjades lådan vid två tillfällen för någon vecka sedan.
Den första boken som dök upp var På ett ögonblick av Jo Callaghan, en bok jag spanade in för boksläppen i augusti(!). Den handlar, bland annat, om AI. Något som jag tycker är riktigt läskigt. Om den lockar eller avskräcker är lite oklart, men den låter spännande och intressant. Tack till Modernista!
Nästa lilla paket som kom innehöll två böcker. Alla syndare ska blöda av S A Cosby var den ena av dem och den blev jag mycket glad över. Jag har läst hans Asfaltsland, som jag tyckte om väldigt mycket. Denna ska bli spännande att läsa. Tack till Modernista!
Andra boken i paketet var Andnöd av Amy McCulloch, som jag verkar ha missat. Det låter definitivt som något som skulle kunna passa mig. Den kalla, karga och ödsliga miljön högt uppe i bergen lockar ju. I alla fall att läsa om. Tack till Modernista!

4 kommentarer:

 1. Jag kollar titt som tätt i Post Nords app för att se när vi har utdelning. Men en del av böckerna kommer ju som paket och då gäller andra regler. De här tre hittade hem till mig också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir ärligt talat inte klok på hur brev och paket delas ut och själv undviker jag att få något med posten just därför.

   Radera
 2. Alla syndare ska blöda vill jag verkligen läsa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag också, men först tänkte jag ju läsa Rakbladstårar.

   Radera