fredag 8 mars 2024

Resultat från bokrean

Då har det ju alltså varit bokrea. I år igen. Min vana trogen så förbokade jag några och i år var det tur. Det blev inte så att jag lyckades ta mig till en bokhandel. Vilket kanske var lika bra.
Dessa förbokade jag på Bokus och kanske köpte jag några som jag egentligen inte behöver äga. Eventuellt. Men de var ju så billiga ... 
  • Mannen som försvann av Tony Fischier Är första delen i en serie om kriminalkommissarie Niklas Ragnvik. Böckerna utspelar sig i Göteborg och det är gott så.
  • Svart varg av Juan Gómez-Jurado är andra delen i serien om Antonia Scott. Första delen var fantastisk.
  • Dolda mördare av Lynda La Plante är andra delen om Jane Tennison. Första delen var kanske inte fantastisk, men jag tror faktiskt att den gav mersmak.
  • I terrorns grepp av Hilary Rodham Clinton och Louise Penny. Läsa den vill jag absolut, tack vare Louise Penny. Nu blev den köpt också.
  • Välkommen till Tall Oaks av Chris Whitaker. Detta är en författare som jag verkar ha missat helt, men för bara någon månad sedan la jag märke till honom.
  • Mannen på gatan av Trevor Wood är första delen i serien om Jimmy Mullen. Även den här författaren la jag märke till för bara någon månad sedan.

8 kommentarer:

  1. Välkommen till Tall Oaks köpte jag också :). Och det känns som att jag verkligen måste läsa första delen i serien om Antonia Scott, hör så mycket bra om den hela tiden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Röd drottning, första delen om Antonia Scott, var fantastiskt bra så ja, jag tycker du ska läsa den 🙂

      Radera
  2. Svar
    1. Ja, tur att det inte är på någon av de här böckerna i alla fall.

      Radera
  3. Så märkligt - jag har inte läst någon av dem! Whittaker har jag läst en annan bok av, och har funderat på den här också. Göteborgsboken sparade jag just ned i min streamingtjänst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ansträngde mig för att bara ta böcker som jag verkligen ville ha och, förutom Svart varg och Dolda mördare, bara författare som jag inte har läst 🙂

      Radera
  4. Jag har inte läst någon av dessa men jag ser fram emot att få höra vad du tycker om flera av dem. Frågan är bara när det blir 😄?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju lite oklart hur lång tid det tar innan dessa poppar upp överst i läslistan. Svart varg är jag dock ganska säker på att jag kommer att läsa i höst.

      Radera