fredag 24 augusti 2018

Lilla julafton i augusti

Jag har varit fantastiskt duktig i år, hittills, med att hålla nere bokinköpen. Behovet att köpa nytt har minskat i samma takt som recensionsexemplaren ramlar in. Det är så fantastiskt kul att komma hem till paket/avier.

Det dök upp en del förra veckan... Allt började med Skintown av Ciarán McMenamin. En bok jag inte hört talas om tidigare, men som låter jätteintressant. Utspelar sig i Nordirland på 80- och 90-talet. Sedan dök det upp två väldigt efterlängtade böcker. Harris tweed av Peter May och Under ytan av Gilly Macmillan, som jag helst av allt skulle vilja läsa nu på direkten. Ännu en bok som jag inte hört talas om dök upp, De försvunna av Lori Roy. Den låter minsann inte helt fel den heller. Tack till Modernista!

Och så kom det en eftersläntrare, en bok som jag inte heller har hört talas om. Allting växer av Lyra Koli. När jag läser på baksidan så låter det som en dystopi. Spännande! Tack till Modernista!

6 kommentarer:

 1. Alltid så roligt med paket och avier i brevlådan!

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul med dessa bokpaket! Den här hösten ska jag försöka hålla nere rec.exen till ett minimum, men ändå har det redan ramlat in några och visst blir man glad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bett om/tackat ja till kanske fem böcker på hela året. Resultatet är att jag fått fler än någonsin :)

   Radera
 3. Du får hoppas på riktigt tråkigt höstväder så man kan sitta inne och läsa alla lediga stunder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan man ju göra, men jag läser i alla väder :)

   Radera