måndag 6 januari 2014

Omslagsonsdag #25 läst 2013

Det här med bokomslag är ju lite speciellt. Om man inte är som jag och knappt ser vad de föreställer, utan mest reagerar på färg och form. Därför är det extra roligt med Bokpotatens omslagsonsdag, som går ut på att hitta omslag efter ett visst tema. Riktigt kul! Man får välja vilka omslag man vill, men jag har valt att bara ta med sådana jag har eller har haft i min hylla.

Den här veckan är temat läst 2013.

Nästan en vecka sen, men bättre sent än aldrig. Väl? Innan jag började titta på vilka omslag jag ville ha med så bestämde jag att det fick bli max tre stycken, annars hade jag nog tagit med minst hälften. De här tre blev mina favoritomslag.

Jag vet inte vilket jag gillar mest, alla tre lockar mig på olika sätt.

6 kommentarer:

 1. Den nya människan tycker jag har ett väldigt suggestivt omslag men Lex bok vet jag inte riktigt vad jag tycker om...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker jag riktigt sugs in i ögonen på Den nya människan :) Lex bok är så klatschig och jag hade definitivt lockat upp den i en bokhandel.

   Radera
 2. Herregud vad du skräms! Jag tänkte att jag gått och softat här hemma så jag missat att det redan är onsdag... :-) Hahaha...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå, förlåt ;) Det är lätt att glömma vilken dag det är när man är ledig. Själv återgår jag till vardagen i morgon...

   Radera
  2. Samma här, det var därför jag blev så rädd. Trodde att jag missat två jobbdagar. :-)

   Radera
  3. Usch, vilken mardröm :)

   Radera