torsdag 11 augusti 2016

Hett i hyllan #52

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Ja, vi fortsätter väl med bokrean 2013...
Den första bok jag läste av Marian Keyes var Vattenmelonen och det var 2002. Eftersom jag, fortfarande, räknar den som en av de roligaste böcker jag någonsin har läst så köper jag per automatik allt hon släpper. Allt har väl tyvärr inte varit lika bra och jag har nog hört mest negativt om Oväntat besök på Star Street.

Den här boken hör inte till serien om familjen Walsh utan är helt fristående. Det kanske är synd för dem har jag tyckt ganska bra om, oftast. När jag läser vad boken handlar om så låter det ändå som att det kan bli bra och nu blev jag minsann sugen på att läsa den.

Om du också vill vara med och visa upp dina böcker, antingen heta hyllvärmare eller heta av någon annan anledning, så lägg gärna in en länk här nedanför. Då hittar jag dig mycket lättare.

22 kommentarer:

 1. Den boken försökte jag med när jag hade behov av något som inte innehöll något elände alls, inget jag kunde bli ledsen eller upprörd över. Jag gav faktiskt upp efter ca 1/3...
  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2016/08/11/hett-i-hyllan-7/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där låter ju inte alls bra. Inte alls. Nu är jag inte alls sugen på att läsa den längre ;)

   Radera
 2. den tror jag hittade på loppis, oläst än....

  SvaraRadera
 3. Jag läste några böcker av Marian Keyes när jag var yngre och minns att jag tyckte om dem. Nyligen lyssnade jag på Fråga Mrs Walsh och andra berättelser och tyckte det mesta var så utomordentligt fånigt (det var en novellsamling.)

  http://lacrimamens.com/blog/hett-hyllan-52.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju läst alla böckerna om Walsh, tror jag, och tycker de har varit bra allihop. En del väldigt bra till och med. Novellsamlingen har jag inte läst och jag låter nog bli den :)

   Radera
 4. Jag har läst denna och även om den är ganska så annorlunda mot andra av hennes böcker tyckte jag att den var helt okej. Inte fantastisk men bra. Däremot vet jag att det tog ett tag att komma in i den - att förstå vad det verkligen handlade om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt största problem med hennes böcker nu mer är att de är så tjocka, annars så har jag gillat det mesta jag har läst.

   Radera
 5. Har läst en del av Marian Keyes böcker och de är ganska underhållande.
  Här kommer min bok för veckan:
  http://lenasgodsaker.blogspot.se/2016/08/hett-i-hyllan-52.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vissa av böckerna har jag skrattat högt åt :)

   Radera
 6. har försökt med Keyes någon gång, men inte fastnat. jag tror till och med att jag har någon oläst i hyllan
  veckans bidrag: http://mrscalloway.blogspot.se/2016/08/hett-i-hyllan_11.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker hennes böcker om familjen Walsh är obetalbara.

   Radera
 7. Har läst ett par av Marian Keyes böcker och kom underfund med att de inte var nånting för mig
  Min hyllvärmare finns här http://boklysten.blogspot.se/2016/08/hett-i-hyllan-52.html

  SvaraRadera
 8. Jag har verkligen uppskattat några av Marian Keyes tidiga böcker. Men böcker har blivit både tjockare och sämre (enligt mig) så jag har gett upp henne. Så den här kan jag inte säga något om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte heller varför böckerna måste vara så tjocka, det finns ingen anledning alls. Har inte läst något av henne på flera år nu, så det kanske är dags snart :)

   Radera
 9. Jag läste en Keyes i somras och blev inte helt betagen men den var ok. Själv skriver jag om Skuggland denna vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att läsa rätt bok av henne :)

   Radera
 10. Är inget big fan av Marian Keyes, tyvärr.

  Själv har jag nyss läst Fyrmästarens dotter av Ann Rosman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har uppskattat det mesta jag läst av Keyes, i alla fall böckerna om familjen Walsh. Ann Rosman är ju riktigt bra :)

   Radera
 11. Marian Keyes har jag faktiskt aldrig läst men jag äger en del. Konstigt att jag plockar på mig och sedan är intresset så lågt när jag tittar på boken hemma. Här är min ej lästa bok:
  http://frokenchristina.blogspot.se/2016/08/ashimas-bok-hett-i-hyllan-52.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där händer mig ofta, att jag plockar på mig böcker av en författare utan att läsa dem. Det är jobbigt när man sedan börjar läsa och upptäcker att man inte gillar ;)

   Radera