söndag 26 december 2021

Julklappar!

Nu har det minsann varit jul igen och återigen så har Tomten levererat. Jag tror att jag har världens bästa Tomte. Varenda bok på min önskelista låg under granen.

Billy Summers av Stephen King är ju ett måste, så klart. Det är även Nattfalkarna av Elly Griffiths, trettonde delen i serien om Ruth Galloway. Benvittring av Johan Theorin var jag bara tvungen att ha, femte delen i det som tidigare hette Ölandskvartetten. Blickfångarna av Mons Kallentoft är fjortonde delen i serien om Malin Fors, där jag ser att jag ligger lite efter. Box av Camilla Läckberg och Henrik Fexeus är en bok som jag från början inte var intresserad av. Sedan tittade jag på när Fexeus pratade på Bokmässan. Han är ju mentalist! Nya människor i fel ordning av Jonas Karlsson är också ett måste. Jag brukar uppskatta hans finurligheter. De rotlösa av Frida Skybäck ville jag också ha, men jag ligger efter i läsningen av hennes böcker.

8 kommentarer:

 1. Vilken tomte! :D Benvittring gillade jag. Billy Summers ska jag nog köpa efter födelsedagen om den inte dykt upp på något magiskt vis innan det :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den bästa tomte som finns 😁 Så du har också så att böcker plötsligt dyker upp på något magiskt vis?

   Radera
 2. Svar
  1. Jag har haft honom i många år nu 😁

   Radera
 3. Haha, det var ett gäng måste-böcker. Trots att jag inte varit sugen på någon bok av Läckberg på länge så lockar ändå boken Box. Eller jag är i alla fall nyfiken på den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var lite tveksam till Läckbergs bok, men det där lilla "seminariet" från Bokmässan ändrade allt. Jag älskade ju TV-serien The Mentalist och Fexeus verkar ju vara precis så där 🙂

   Radera
 4. Klok tomte :-)
  Benvittring kommer jag att vilja läsa. De andra avvaktar jag nog med tills jag läst vad du tycker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en mycket bra bra tomte 😁 Risken är att du får vänta väldigt länge på vad jag tycker...

   Radera