fredag 8 december 2023

Bokfloden svämmar över

Nej, så illa är det ju inte och det ska väl rätt mycket till innan bokfloden svämmar över, men det har blivit en hel del nytt i höst. Jag klagar inte.
Peter May hörde länge till mina favoriter, men sedan läste jag två äldre böcker och tappade väl lusten att läsa mer. Vintergraven verkar vara nyskriven och utspelar sig i Skottland. Det låter lovande, alla böcker jag gillat av honom har nog varit i den miljön. Redan läst. Tack till Modernista!
Jag såg att några gav till ett litet glädjetjut när de hittade Skinn av Sara Strömberg i sin brevlåda och kan väl erkänna att det kom ett från mig också. De tidigare två böckerna har varit riktigt bra så denna placerades först i kön, efter de böcker jag planerat för november, alltså är den redan läst. Tack till Modernista!
När jag såg att Bortförda av E P Uggla började dyka upp hos folk så hoppades jag att den även skulle hitta hem till mig. Men det kom ingen 😟 Förrän det kom en påminnelse från posten om att det fanns något att hämta där vi bodde förut. Tyvärr så är det nog så att de som bor där nu inte bryr sig det minsta om att de får något som inte är deras. Tur ändå att just det här paketet inte delades ut, utan hamnade på uthämtningssstället. Hamnade direkt överst i läskön, så även denna är redan läst. Tack till både E P Uggla och Forum!

2 kommentarer:

  1. (omöjligt att hämta ut andras paket 🙃)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, om det inte delas ut eller är ett brev. Då är det inga som helst problem.

      Radera